dinsdag 26 november 2013

Stijliconen: Het spel van Niki Smit!

Heb jij mijn spel al gespeeld? Stijliconen byNiki, het modespel voor modemeisjes!

Stijliconen is een très CHIC modespel vol Eiffeltorens, NYC Taxi's, snorren en Bretonse streepjes. Voor iedereen die van mode, Parijs en New York houdt. Of van Londen. En van tijgerlaarsjes en een little black dress.;-)


Dit is het spelbord, start in New York en eindig als eerst onder de Eiffeltoren in Paris. Fini!

Stijliconen is een bordspel dat je samen met jouw modevriendinnen speelt. Alles draait om de vraag: Wie is het nieuwe Stijlicoon? 

Een Stijlicoon paradeert op hoge hakken tijdens de Fashion Weeks, zit front row bij alle shows en bezoekt hippe modewijkjes. Tijdens het spel flaneer je langs de Fashion Weeks van New York, Londen, Milaan en Parijs. Neem een gele taxi op Fifth Avenue en scoor een vintage jurkje op Brick Lane. Wie als eerst onder de Eiffeltoren staat is hét nieuwe Stijlicoon. Bye Bye Kate!

Tijdens het spel krijg je verschillende modeopdrachten; teken een cool snorretje voor je vriendinnen, oefen op jouw modellen-loopje, ontwerp een paar kekke schoentjes of doe de modequiz! Je speelt het spel met 2-6 personen, het liefst in feestjurkje of little black dress. En op hoge hakken uiteraard. ;-)

Stijliconen is bedacht en getekend door Niki Smit. Stijliconen is een spel van Bambolino Toys en ligt o.a. bij Bart Smit en de Bijenkorf. Het spel is ook te koop bij het Gemeentemuseum Den Haag.
Prijs: €17.99
Onmisbaar op je verlanglijst! Whoop Whoop

4 opmerkingen:

  1. jou boeken zijn leuk!!!
    bestaat de band Killing Moon ( van 100% mila) echt??

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jouw boek 100% coco is zo cool ik ben zelf ook een mode blogster kijk maar op www.thestylepuppy.blogspot.nl :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
    Ik vraag me af wanneer komt 100%coco in parijs uit ......doei :-):-):-):-):-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...